Opriți planeta, vreau să cobor!

Opriți planeta, vreau să cobor! ©

Voi ați auzit cazul unei puștoaice violate de șapte masculi feroce? Care sunt cercetați în stare de libertate? Și care spun, cu zâmbetul pe buze, că nu regretă fapta?

Prima chestie: legea talionului parcă se potrivește mai bine ca oricând. Șapte negri, nu prea mititei, să treacă pe la fiecare armăsar din cei implicați în întâmplare. Și să-i întrebe, pe rând, dacă vor cu sau fără Alifie.

Sunt unii care susțin că asta nu e o idee bună (din punct de vedere psihologic adică); în mod normal și eu aș susține la fel, dar se pare că vorbim de judecători foarte… indulgenți, ca să zic așa.

A doua chestie: îți vine să crezi că sunt oameni în sat care dau vina pe… victimă? Chiar nu știu cum să comentez chestia asta, dar probabil are legătură cu faptul că femeile caută sex cu orice ocazie. A că se îmbracă provocator? Păi mergând pe aceeași idee, proprietarii de mașini vor să fie jefuiți! La o adică, dacă nu voiau asta, nu își luau frate mașini cu geamuri de sticlă!

A treia chestie: șapte armăsari pe o tipă? Ar fi interesant de aflat detalii… Toți odată? Pe rând? Ce făceau în pauză?

A patra chestie: cică s-a făcut o petiție care cere arestarea violatorilor. S-a rezolvat ceva cu vreo petiție în România?

3 Comentarii

A.Busuioc a scris

Nu uita de „dacă nu ai blog şi nu scrii pe tema asta eşti un nenorocit”. Fix pe modelul iughitorilor de câini pur-sânge maidanezi. Pentru că, se ştie, blogosfera mută munţii din loc.

Şi da, deşi e ilegal (juridic, că moral nu e chiar aşa), rezolvarea e simplă: 2-3 băieţi care ştiu să-şi ţină gura, cagule, un box, două cabluri şi o cameră întunecată unde să ai o priză. Rezultatul? Dosar clasat cu AN. Pam-pam.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter