O idee pentru hypermarket-uri

O idee pentru hypermarket-uri ©

Deoarece cealaltă idee bună a mea destinată mall-urilor și hypermarket-urilor a fost preluată rapid de toți (not), m-am gândit să le mai dau o idee. Cel puțin la fel de bună.

De fiecare dată când trebuie să cumpăr ceva ocazional (șampon, vin, anumite condimente/ingrediente) mă lovesc de următoarea chestie: intru pe raion și văd rafturi întregi pline cu același produs.

Șampon? Păi punem câte 20 bidoane din același șampon, aceeași marcă, același model. Să se vadă. Am vrut să cumpăr năut zilele trecute, am intrat pe raionul unde ar fi trebuit să fie și am început să caut printre porumb și legume mexicane, să-l găsesc într-un colțișor.

Da, înțeleg, firmele plătesc spațiul de raft, să fie în față etc. Mai înțeleg că vreți ca oamenii să piardă cât mai mult timp printre rafturi și să caute cât mai mult lucruri.

Dar sunt unii care știu ce vor. Care se grăbesc. Care vor să intre, să cumpere, să iasă, nu să o ardă aiurea prin magazin…

Prin urmare, mă gândeam la o chestie: ori o aplicație de mobil ori câte un display la fiecare raion care să te ajute să cauți ce ai nevoie. Să-ți spună dacă ce vrei tu este sau nu pe acel raion. Sau dacă este pe acel raion dar nu este momentan pe stoc.

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter