Plata unui serviciu

Există un site care cică oferă sfaturi juridice. Nu sunt foarte sigur că vreau să știu mai multe detalii, deci amân căutarea lor. Altceva doresc să evidențiez.

Am mai zis, eu susțin plata serviciilor și a produselor soft: muzică, software etc. Prin urmare, faptul că oamenii din spatele site-ului vor să taxeze pentru un serviciu mi se pare normal. Șmecheria este că se vor taxa doar niște funcționalități ce le sunt de folos firmelor sau persoanelor ce fac bani cu informațiile găsite pe site:

Vom oferi cu plata unele servicii tintite in special catre afacerile care utilizeaza AvocatNet.ro ca pe un instrument de lucru: SuperLege, Bursa de Servicii, Alertele Personalizate. Consideram ca abonamentele pe care le-am creat, oferite la preturi suficient de mici pentru o afacere (100 euro anual + TVA nu inseamna mult), sunt suficient de atractive pentru a ne asigura dezvoltarea constanta si de durata.

Evident, s-au trezit justițiarii internetului care cer dreptate, detalii și vociferează, că na, cum își permite omul ăsta să ceară bani? Ce, ei – justițiarii – nu se duc la muncă moca?

Mi se pare ciudată reacția având în vedere suma. Știi cât înseamnă 100€/an? Îți zic eu: mai puțin 2€/săptămână!

Alternativa este să vezi reclame la prăjituri, deratizare și oferte de vacanță. Dar asta se pare că nu deranjează pe nimeni…

2015-07-28@01_15

Un Comentariu

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter