Divergent. Insurgent. Experiment.

Divergent. Insurgent. Experiment.

Sunt la mijlocul seriei, chiar în punctul unde Tris ajunge în sediul Erudiților iar Tobias vine după ea. Dacă ai văzut primele două filme, nu ar trebui să fie un spoiler.

De ce am început să citesc această carte serie? Păi după Labirint și Jocurile Foamei, m-au cam prins cărțile astea ce au acțiunea într-un viitor utopic și societăți distopice unde totul e salvat de puștani de 15-16 ani.

Așa cum spuneam, sunt la jumătatea seriei și pot să spun că încă mai continui să citesc din trei motive: îmi place să termin cărțile începute (cu foarte mici excepții, când cărțile sunt chiar atât de proaste sau neinteresante), acțiunea este interesantă (dar nu foarte captivantă)  și este o lectură ușoară. Foarte ușoară. Am citit prima carte în câteva ore. Modul de povestire însă lasă un pic de dorit, dar probabil pentru că este o carte cu adolescenți este scrisă pentru adolescenți.

Aș vrea să zic cum diferențele dintre filme și cărți sunt uriașe dar… Nu. Acțiunea este doar un pic diferită, pe alocuri făcându-mă să mă întreb: este cartea scrisă după film sau filmul este făcut după carte?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter