Angajare la SEO MAXIM. Profesionalismul domnului Ovidiu Neagu

Povestea cu Ovidiu Neagu continuă! Este prima dată când mi se dedică un articol, fie el și denigrator (screenshot, pentru posteritate).

Câteva chestii de menționat:

  1. Faptul că am o cameră foto nu mă face fotograf, la fel cum faptul că ai o firmă de SEO nu te face un bun manager;
  2. Blogul personal este… well, personal. Scriu despre bomboane și filme dacă de asta am parte în viață. Sau de firme acuzate de spam, dacă asta îmi iese în cale. Era mai grav dacă aveam un blog al firmei și aș fi scris articole despre epilare, transport mobilă și jigniri la adresa unuia sau a altuia.
  3. Softul plătit de la discourse.org este, de fapt, open source. Cam ca toate script-urile JS folosite în site-ul firmei SEO MAXIM.

Acum, pentru cine vrea să se angajeze la SEO MAXIM și să lucreze pentru Ovidiu Neagu, că sunt și astfel de oameni: ia gândiți-vă ce fel de firmă este SEO MAXIM și ce fel de om este Ovidiu Neagu dacă au anunțuri de angajare tot timpul, peste tot?

Aici aș merge un pic mai departe și m-aș hazarda să spun că SEO MAXIM oferă condiții proaste de muncă. O simplă căutare pe google îți dă o grămadă de rezultate. De exemplu, ăsta:

oklKho8

Ah, și eu nu am zis că SEO MAXIM face spam, ci doar cei de pe SEOPedia.

Despre profesionalismul SEO MAXIM nu spun nimic, doar arăt un screenshot:

Profesionalism SEO MAXIM

Bonus, omu’ crede că Skype funcționează după aceleași reguli ca Google, deci repetă aceeași frază (iar eu mai uit virgule, dar asta e o altă poveste):

Ovidiu Neagu face spam până și pe Skype!

Și când te gândești că totul a pornit de la niște comentarii pe facebook în care întrebam dacă ce se spune pe niște site-uri e adevărat și că se putea rezolva cu un simplu „da” sau „nu”…

10 Comentarii

A.Busuioc a scris

:popcorn:

Omu’ face SEO, ce-ai cu el? E bun prieten cu ăia care scriu articole pe trei lei bucata, cu „excursii austria” si „inele argint”. Sfinte căcat, unii nu ar trebui să aibă acces la interneţi, adevărat zic.

radu a scris

Am lucrat la el in 2014 vreo 3 luni. In afara faptului ca statea cu sticla in bot zi lumina si din cauza asta pierdea multi clienti, nici nu platea. El face urmatorul lucru. Are anunturi de angajare peste tot, cheama oameni la interviu, ii angajeaza, ii tine doua saptamani, dupa care le spune ca nu sunt multumiti clientii de munca lor si ii da afara dandu-le asa 100 lei pentru care sa zica mersi. In urma celui plecat vine altul care preia de unde a ramas cel dat afara….trec 2 saptamani si i se intampla si celui nou venit fix acelasi lucru….si tot asa. Astfel el isi face treaba rotind oameni fara sa-i plateasca. Cu noi nu prea i-a mers ca ne-am dat demisia toti in bloc de a ramas singur in firma. Si l-am amenintat ca daca nu ne da banii ii dam mega spam cu Xrumer pana ii daramam site-ul + ddos atacks la greu. De frica ne-a platit. Dar trebuie sa stiti ca omul e un mega tepar si sa stati departe de el. A si fost inchis 6 luni in 2013 pentru evaziune fiscala. Mare grija cu el.

Rodica a scris

Cu adevarat unul de care trebuie sa se fereasca toata lumea! Ovidiu Neagu de la SEOMaxim este un betiv ordinar care insala lumea ca are anumite abilitati in IT insa este un escroc mincinos care are nevoie de bani de bautura ca omul este dependent!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter