Și Banca Transilvania o mai gafează

În BT24 ultima tranzacție îmi apare ca fiind făcută pe 20 mai. Nu prea contează că în ultimele trei zile am plătit în trei locuri diferite cu cardul. Nu…

Le dau mail, le expun problema iar ei îmi răspund:

Stimate domnule Stiacu ,
Datorita faptului ca ultima miscare in contul dumneavoastra pana astazi a fost in data de 20 mai nu avea ce sa se mai actualizeze.
Acum ar trebui sa va apara in lista si tranzactille din cont operate in contul zilei de astazi.
Pentru alte nelamuriri va rugam sa ne contactati.
O zi buna !

Uh… Ok. Ce altă bancă cu un Internet Banking decent mai cunoști? :|

17 Comentarii

Dani a scris

ING ruleaza tocmai datorita faptului ca nu tre sa ai de-a face cu angajati sictiriti ca la alte banci. Esti tu si atm-ul prietenos :)

Inca nu folosesc online de la ING. Nu-mi place ideea de a plati un serviciu care peste tot altundeva (adica in alte tari) este gratuit. Chiar i-am intrebat cand au de gand sa elimine taxele de prost gust pentru online. Raspunsul: „Cand si celalalte banci vor elimina taxele”. Chiar asa, nu mai este nimeni interesat sa vina cu inovatii?

Romania :)

Bohonyi Balazs - Zsolt a scris

Si eu folosesc BT24. In momentul in care am decis ca voi folosi un serviciu de e-banking mi s-a parut ceea mai buna alegere, dar incep sa ma-ndoiesc. Merge numai in Internet Explorer, asta cand merge. In rapoarte se vede ca mi-au intrat banii Vineri dimineata sa zicem dar nu pot sa-i scot decat Luni dimineata.

Filip a scris

Mi-ar placea sa fie gratis HomeBank de la ING, dar nu e. Insa isi merita toti banii – TOATE facturile mi le platesc online, toate transferurile le fac online.
Iar daca faci o tranzactie catre un alt cont ING, banii ajung instant in contul celuilalt si ii poate scoate imediat de la bancomat daca vrea, sau sa-i tranzactioneze mai departe.

KawaMe a scris

taxa lunara de la ING e de 3 RON si chiar mi se pare o suma mica pentru tranzactii. daca ar fi sa fac platile prin oras ar trebui sa stau si la cozi ar trebui sa dau si mai mult pe transport ;)
eu lucrez de aproape un an cu ei si chiar imi plac serviciile desi nu au un personal extraordinar dar macar se comporta dragut.
partea nasoala la ei e ca nu poti scoate bani de la bancomat decat pana la ora 23 ceea ce e destul de aiurea dar …..chiar merg
iar comisioanele de retragere numerar sunt chiar mici, mici, mici…la 100 de lei retrasi iti iau 0.2 RON, iar pentru tranzactiile online nu iau nimic :|

Sabin a scris

BT 24 sucks !

Daca vrei sa platesti la ING BANK Bucuresti nu poti pentru ca nu este in meniu.
Sau poti daca esti „Mediu spiritual” si stii ca Centrala inseamna Bucuresti )))

Daca vrei sa trimiti la alt beneficiar nu poti , numa iar daca esti Mediu si stii ca trebuie NEAPARAT sa selectezi pe Beneficiar nou, nu ajunge sa scrii beneficiarul nou.

Poti plati factura RCS – RDS numai intr-o singura filiala fara sa te taxeze , aia de la Banca transilvania desi ei zic ca platile la RCS RDS nu sunt comisionate, dar pe factura RCS-RDS este un cont de la ING BANK, cu care BT te comisioneaza.

Si mai fac si reclama. D-lor daca vreti sa folosesca careva, si aia putini , nu-i bagati in ceata !!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter