Cam atât de mult crede Microsoft în Lumia

Cam atât de mult crede Microsoft în Lumia

Oamenii lucrează la o chestie ce permite transformarea telefonului intr-un scanner 3D. Ceea ce-i mișto.

Ceea ce nu-i mișto însă este că, în ciuda faptului că ei spun că va fi pentru orice telefon, au ales să înceapă dezvoltarea pe… iPhone. Poate că altfel ar fi stat treaba dacă Microsoft ar fi avut un sistem de operare pentru mobile sau o divizie întreagă pentru telefoane, dar așa… evident că au făcut un demo cu un iPhone. EVIDENT!

Eu aveam impresia că Ballmer era idiotul șef și că el era de vină pentru toate căcaturile scoase de Microsoft, dar aparent mai avea și el un șef…

Toată povestea asta sună a „da, sistemul¹ nostru e de căcat, hai să folosim ceva ce merge”.

¹Habar n-am dacă-i vorba de hardware, software sau o combinație între ele.

4 Comentarii

Alex a scris

Din punctul meu de vedere e o decizie absolut normala. Cel mai probabil Microsoft isi doreste sa vand acest produs asa ca in primul rand isi aleg ca piata tinta platforma cu cel mai mare profit previzionat. Din pacate platforma asta e cea de la Apple.

Platforma Microsoft (atat hardware cat si software) este una chiar buna – si o spun din punctul de vedere al unui posesor de Motorola/Android 5 – insa ceea ce ii lipseste este numarul de utilizatori. Din ce am vazut, acest lucru se schimba incet, dar pana sa ajunga la aceleasi numere ca Google si Apple mai dureaza. Pana atunci, vom mai vedea produse Microsoft create intial pentru iOS si Android.

Ionuț Staicu a scris

Dacă ăsta-i motivul, atunci aș putea spune că n-au o viziune tocmai strălucită. Pe termen scurt, da, câștigă bani din produse. Pe termen lung însă…

Am văzut o mulțime de utilizatori de Windows Phone de-a dreptul frustrați pentru că MS nu actualizează suita Office pe telefonul lor, dar trimit tot felul de update-uri spre iOS. Ce semnal dă MS? Ce ar trebui să înțeleagă un (potențial) utilizator?

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter