Șansele mele de a vedea Marțianul?

Șansele mele de a vedea Marțianul?

Cinema City sunt singurii care au cinematografe în Constanța. Ok, mai sunt și ăia în Tomis, dar nu cred că se mai duce cineva acolo… În fine.

Așa cum am zis, vreau să văd și eu Marțianul. Povestea a fost foarte mișto iar din ce am citit, filmul se ridică la nivelul cărții. Și am zis că dacă tot văd așa ceva, să-l văd și eu în 4dx, marea șmecherie cinematografică (au scris Joie, Alex și alții despre tehnologie).

Doar că… surpriză! Este disponibil doar la ora 22:40. Adică ora aia la care oamenii care muncesc a doua zi… se culcă. Răspunsul lor?

Acest film ruleaza deja de doua saptamani in cinematografe, iar in acest moment exista filme a caror premiera a avut loc mult mai recent si care sunt difuzate in acelasi format. Decizia de a difuza un film la o anumita ora este luata impreuna si in functie de solicitarile distribuitorilor.de aici

Ceea ce are sens: mai au Pan și The Walk, e un pic cam greu să strecori undeva și un film de două ore și jumătate într-o singură sală disponibilă…

Iar acum sunt în impas: să mă duc la 3D și să nu văd bine (eu sunt unul din defecții care au o problemă cu filmele 3D și le văd exagerat de 2D)? Să aștept Blue Ray?

Decizii, decizii, decizii…

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter