Don’t make me think!

Spuneam acum câteva săptămâni (sau luni?!) că interfața eOk.ro nu prea este intuitivă. Well… Se poate și mai rău. Mult mai rău.

De exemplu, siteul geeks.com. Am vrut să mă interesez de un touchpad extern și… surpriză: nu îți poți face un cont (sau poți, dar n-am găsit eu), nu poți să setezi detaliile de livrare decât după ce ai făcut plata (iar momentan mă interesează să văd dacă livrează în RO).

Next :D

//updates

Se pare că trimit și în România :naughty:

5 Comentarii

xdetective a scris

;))….e criminala interfata de la geeks…prima impresia a fost aceea de site adsense. am incercat sa vad daca chiar ai dreptate in legatura cu contul. nu te-ai inselat..zice pe acolo my acount dar nici o legatura cu Sign Up, create account sau alte texte dastea de te duc cu gandul la shopping online. daca gasesti nu ar fi rau sa ne faci si noua o legenda si traseul strabatut pentru creearea contului.

xdetective a scris

v3l0, deci mi s-a parut aberanta faza cu „frateeeeee esti infect”…nu stiu in ce masura esti capabil sa ii caracterizezi pe altii intr-un asemenea fel. nu stiu cu ce te ocupi si cu ce faci, dar daca tu ai face un cod html+css, sau oricefel, si el ar putea spune despre tine INFECT, deoarece la el se vede experienta. poate ca da, ar fi trebuit sa puna un target=_blank; deoarece vad ca nu stie multa lume faza cu „apesi pe rotita”. si inca ceva cand a zis „rotita” se referea la rotita mouseului, scroll-ul, sa nu te apuci draq sa apesi pe cine stie ce rotite sau alte dracii ce se mai ascund pe la tine prin casa :)). si inca ceva : eu nu imi pot imagina cum poate omul asta, ionut, sa fie atat de calm. tot respectul ionut:)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter