Ce înseamnă lansarea YouTube Red

Ce înseamnă lansarea YouTube Red

Înseamnă mai multe chestii:

În primul rând, ca orice serviciu plătit ce include conținut cu drepturi de autor, nu va fi disponibil în România. În cazul Spotify, am înțeles că ar fi o porcărie cu uniunea compozitorilor. Probabil e ceva asemănător și aici.

În al doilea rând, asta înseamnă că, pentru a promova noul serviciu, Google va pompa reclame la greu. Dacă acum vezi o reclamă video de 30 secunde la fiecare 15-20 minute, presimt că va urma o reclamă de un minut la fiecare 5-10 minute.

Și ce este mai enervant decât niște reclame? Niște reclame pentru care ai putea plăti să nu le mai vezi, dar nu poți plăti din cauza țării în care trăiești!

În al treilea rând, dacă Youtube ar avea un concurent real, ar putea însemna începutul declinului. Dar cum nu are… Va fi doar enervant.

8 Comentarii

iuliancalin a scris

Am observat ca pe PC nu apar reclame pe YouTube însă nu am știut că e de la adblock. Interesanta chestie.
Însă mă gândesc că dacă cei de la adblock îl vor face plătit cu 1euro sau ceva pe an probabil vor face și pentru telefoane. Și cel mai tare va fi ca nu îl vor accepta în stare… Șmecherie ;)

Ionuț Staicu a scris

Se practică foarte mult plasarea de produse în filme (indiferent că-s videoclipuri, filme artistice sau filme de prezentare).

Aș zice că firma al cărei produs e plasat nu are nici un interes să plătească reclama pe o piață unde nu are desfacere (și nici intenția să se extindă pe acea piață).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter