Lenovo merită un premiu!

Lenovo merită un premiu! ©

Și-a luat frate-miu un Yoga 2. Nimic ieșit din comun, nu? Doar că sunt unele probleme:

În primul rând, nu am reușit să încărcăm bateria altfel decât la priză. Nu tu USB, nu tu adaptor de mașină, nimic. USB și adaptor de mașină care încarcă iPad-ul fără probleme. Altfel spus, tableta cumpărată pentru a fi folosită exclusiv în călătorii cu mașina, este inutilă în călătoriile cu mașina.

Premiul ar trebui acordat pentru următoarea chestie: Lenovo mai are și o gamă de laptop-uri numite… cum altfel, dacă nu Yoga? Și ca și cum n-ar fi suficient, seria Yoga vine în două variante: cu Android (tabletele) și cu Windows (laptop-urile). Ceea ce face căutarea de soluții o adevărată plăcere…

Deștepții ăștia merită bătuți cu ranga udă și cu lanțul de la drujbă.

5 Comentarii

Razvan a scris

Ai tot meniul intr-o limba cunoscuta? (presupun din start ca nu stii chineza). O cunostinta si-a luat telefon Lenovo Sxxx (nu mai stiu exact modelul), evident setat in romana. Dupa unboxing a apelat la mine pentru a-l pune in functiune si a-mi spune parerea vis-a-vis de performante. Am constatat ca nu tot meniul telefonului era tradus, unele zone din meniu erau in chineza. Alt caz, cu tableta cu procesor intel, a devenit lenta si cu enervanta, nici factory reset si nici software update OTA nu au reusit sa ii redea din tenacitatea de alta data. Si cateodata zici ca achizitionezi produse brand, nu no-name chinezesti… sunt bune, dar din ce in ce mai des descopar no-name-uri mai bune decat branduri.

Sarius a scris

Se pare că problema asta e ceva general la Yoga 2; nu ştiu dacă se aplică la toată gama de tablete de la Lenovo, dar Yoga 2 sigur e „afectată”. Citisem pe forum la Lenovo ceva de cabluri DIY, adaptoate homemade şi altele. Trist.

Pe de altă parte hai să fim serioşi, vecine, ce mi-e Lenovo ce mi-e Asus sau Acer. Tot makumbe de produse sunt, zic eu. Nu de alta da’ am pus mâna pe un laptop de la Toshiba (ceva Satellite, parcă) şi ceva de la Dell şi Compaq. Să ne fie cu iertare, da’ nu se compară.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter