Români, luați aminte, așa se face Black Friday!

Români, luați aminte, așa se face Black Friday! ©

Românii au luat Black Friday și l-au transformat în Black Orice. Au fost vreo trei Black Friday de la începutul anului. Au mai fost și Black Weekend, Black Monday, Black ORICE! Orice eveniment ar fi îi punem un Black în față și gata, campania de reduceri. Ca și cum n-ar fi suficient, au făcut inclusiv Black Friday ce ține trei zile. Trei zile!

Oricum, asta a fost introducerea. Newegg (cred că sunt ăia care au copiat designul de la PC Garage acum câțiva ani…) lansează… Black November. Îți dai seama că românii își bagă unghia în gât? Cum de nu s-a gândit nimeni să facă o lună întreagă de reduceri false?

PS: Nu m-ar mira ca 2017 să fie Black Year la Flanco.

5 Comentarii

Sarius a scris

Să fii tu sănătos, vecine, înainte de 1 octombrie în magazinul Profi din zona Abator existau Moşi Crăciuni de ciucalată.

Black Fr(a)i(er’s)day e doar o altă chestie copiată de afară şi implementată în stilul din Romanistan, de dragul de a nu fi mai prejos. La fel ca şi Valentine’s Day, petrecerile tematice de Halloween, city-break-urile, soşiăl midia et caetera.

Laur a scris

Se știe că suntem un neam de copycats și trăim dogma altora. De la Las Fierbinți, Proastă pentru fiul meu și Botezatu’ pân’ la Arcul de Triumf, Brașov Mountain Sign și Mall Life „ca la” New York și …Ell Eeeeeii. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter