Hiene

Știi cum e situația la terapie intensivă? Au voie să intre unul-doi vizitatori. Cine stabilește asta? Hiene ca nenea de mai jos.

El veghează și are grijă să nu care cumva să se aglomereze treaba.

Exceptând cazurile în care cotizezi un pic. Atunci poți intra cu toată familia și câțiva vecini fără probleme. Din cauza hienelor de genul de mai jos suntem în situația în care suntem.

12190127_1018786784808246_8253317911865649880_n

Se vrea schimbarea clasei politice? Cu ce? Cu cine? Politicienii nu sunt tot din popor? Suntem programați genetic nu doar să acceptăm dar și să cerem mici atenții pentru a închide ochii la niște reguli.

Suntem – ca popor – predispuși la a închide ochii la nereguli pentru câtiva lei cu care ne cumpărăm o pungă de semințe și o bere la PET, pe care să o râgâim tacticos în fața blocului.

Suntem un popor de hiene și nici o ieșire în stradă (sau revoluție, ca să fiu în ton cu titlurile din presă) nu va schimba asta.

Acest om are propriile valori morale. L-am urmarit pana a luat spaga de la niste cetateni chinezi care vroiau sa intre la aceasi terapie intensiva unde rudele victimelor de la #colectiv asteapta cu sufletul la gura sa intre la doctorii curanti unul cate unul. Poate cate doi daca esti rapid de mana si insistent. #coruptie #ajutacolectiv

Andi

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter