When Metallica rulled the world

When Metallica rulled the world ©

Până acum o oră eram destul de convins că James Hetfield nu prea mai are voce pentru a concerta, iar faptul că nu am apucat să-mi iau bilete la concertul de peste o lună nu mă afecta foarte tare (desigur, mă ofticam că nu apuc să-i văd pe EI în concert).

Well… Acum o oră am găsit concertul de la Rock Am Ring. Nerăbdător ca întotdeauna când e vorba de ‘Tallica, am descărcat cei 2Gb+ am înjurat că mi-a stat vreo cinci minute să dezarhiveze și am dat play. Am rămas surprins și foarte plăcut impresionat să re-aud VOCEA. Acea voce auzită pe albumele pre St. Anger. Acea voce care mă face să mă oftic RĂU de tot că nu am bilete la concertul din iulie :death:

Nu pot decât să aștept următorul album, cu care ne amenință de mai bine de un an :(

Și da, ‘Tallica STILL rule the world!

6 Comentarii

Marian P. a scris

Daps, suna muuult mai bine ca ultimul dvd live care l-am vazut de la ei ( care pur si simplu suna execrabil la capitolul vocale ). Damn, acum ma oftic si eu, cam asta a fost motivul principal pentru care nu am luat bilet… wtf. sa vad metallica cum se chinuie pe acolo ? neahhh. Acum i’ll be sorry, oh well, shit happens…

Ps. tot nu suna la fel ca pe vremuri ( concertul preferat de la ei este cel live in russia, superb, il folosesc intotdeauna pt. comparatie ). Sa speram ca noul album o sa mai „back to the real roots” si less „maintreamy”.

Ps2. Formatie de trash care nu a pus niciodata piciorul in mainstream : Testament, ultimul lor album „The Formation Of Damnation”…kicks serious ass :P, check it out.

Marius Ciocan a scris

Uite o veste buna: „METALLICA
23 Iulie 2008 – Stadionul Cotroceni, Bucuresti

Revanzarea biletelor la preturi mult mai mari decat valoarea inscrisa este in prezent una din cele mai mari probleme cu care se confrunta industria mondiala de live entertainment, afectandu-i atat pe artisti, cat mai ales pe spectatori.

Dupa ce concertul Metallica a fost anuntat oficial ca fiind sold-out, biletele pentru acest eveniment au inceput sa se vanda la preturi exorbitante pe “piata neagra”, numerosi fani plangandu-se de situatia aparuta.

Pentru a contracara aceasta problema, Emag!c Entertainment si managementul Metallica au decis rearanjarea pozitiei scenei, astfel incat sa fie posibila suplimentarea numarului de bilete. Astfel, incepand cu 11 iunie, ora 00:00 se vor pune in vanzare un numar de 1500 bilete in zonele Gazon A si Gazon B. Acestea vor putea fi achizitionate de pe site-ul http://www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 180 respectiv 100 lei.

Alaturi de show-ul METALLICA, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, precum si B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie (B’ESTFEST AFTERSHOOCK).”

Ia-le online astazi. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter