Chestii enervante

Avusei parte de o grămadă de chestii mai mult sau mai puțin neplăcute azi (și foarte puține chestii plăcute):

  • Biletele Metallica erau epuizate la 5 minute de la punerea în vânzare. Evident, nu am apucat să-mi cumpăr :death: Mor de ciudă, deoarece era ultima șansă să mai găsesc și eu bilete la un preț decent (nu 500 lei pe gazonul B, unde era 100 lei/biletul)
  • Cumpărai un obertail (sau oberteil, cum s-o scrie) pentru robinetul din bucătărie (care atunci când e închis curge mai mult decât atunci când e deschis). Nu fu bun. Și ăsta curgea. Mai cumpărai două. Ambele cu filetul un pic stricat și nu am reușit să le înfiletez. Am făcut din patru bucăți unul singur. Merge ceva mai bine (se închide doar într-o anumită poziție). Tot e bine.
  • Se luă o controloare RATC de mine azi că n-am compostat biletul. Căldura deja începu să-i afecteze pe unii și a început să țipe înstant. Foarte calm întorc biletul. S-a calmat și mi-a zis : „data viitoare să fii mai atent” :w00t:
  • Mă enervează țărănoii ce vor cu tot dinadinsul să scrie cu accent. Nu, nu cum scrisei eu, la timpul oltenilor (habar n-am de ce scrisei așa, cred că originile). Ci cu structuri de genul „lo făcut”, „no să ieie”, și altele mergând pe aceeași linie ce sfidează bunul simț și cochetează cu analfabetismul.
  • Trebuie să refac ce am făcut acum două luni. După ce un client a zis că e ok, s-a cam răzgândit și vrea mici schimbări. Problema este că micile schimbări înseamnă rescrierea unei mari bucăți de cod. Chiar dacă sunt plătit pentru asta, nu prea îmi place să reiau o treabă ce o consideram terminată.
  • Am reușit sa fac port-forward pentru mașinile virtuale rulate în VMWare :D M-am chinuit o grămadă cu tot felul de comenzi în command prompt și, când colo… VMWare are în opțiuni chestia asta :w00t:
  • A apărut o versiune beta pentru Windows 7. Nu am nici timpul și mai ales nici cheful necesar instalării și încercării sistemelor de operare. Rămân la Vista :D

8 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter