Nu voi mai cumpăra de la magazinele ce folosesc Cargus!

Nu voi mai cumpăra de la magazinele ce folosesc Cargus!

Azi, după o săptămână și vreo cinșpe SMS-uri, încă nu am primit toată comanda. Pe site-ul Cargus zice că au preluat coletul de pe data de 11 decembrie. Ieri mă sună unul, că îmi livrează comanda. Îi zic să revină într-o oră și…. cred că și-a pierdut ceasul, sau ceva de genul ăsta, că au trecut treizeci de ore și încă n-am primit nici un mesaj.

În fine, începând de azi nu voi mai cumpăra de la magazine ce livrează prin Cargus/Urgent.

Chit că pierd cinci minute să dau de un operator, voi menționa că nu doresc respectivul curier (deoarece Cargus este foarte lent!). În cazul în care mi se face totuși livrarea cu ei, voi refuza recepția.

Este inadmisibil ca într-o perioadă cât de cât normală (fără campanii de genul Black Friday) să aștept o săptămână pentru ca un colet să parcurgă două sute de kilometri. Nici dacă venea pe jos nu dura atât!

2015-12-15__52_33

8 Comentarii

Urgent Cragus a scris

Stimate domn Staicu,

Urmare a nemultumirii prezentate in randurile dumneavoastra, dorim sa venim in ajutorul, iar pentru a putea verifica expedierea si inregistra o sesizare, astfel incat sa fie aplicate masurile de corectie, acolo unde este cazul, avem marea rugaminte sa ne puneti la dispozitie fie nota de transport aferenta expedierii (AWB), fie numele/adresa, expeditorului si destinatarului. De asemenea, in masura in care aveti posibilitatea sa ne puneti la dispozitie o adresa de e-mail si un numar de contact pe care putem trimite rezolutia noastra, ne-ar fi de mare ajutor.

Va multumim pentru intelegerea acordata si asteptam aceste informatii din partea dumneavoastra pentru a putea verifica problema semnalata.

Cu stima si consideratie,

Echipa Urgent Cargus

Ionuț Staicu a scris

@Urgent Cragus: Stimate domn Urgent Curier (doamnă/domnișoară de fapt, dar rămâne între noi). Tind să cred că nu sunt foarte mulți Staicu Ionuț în România care au primit un colet care a ajuns în depozitul Urgent/Cargus pe 11 Decembrie la ora 12:58.

În partea din dreapta sus aveți un link de contact.

Cu la fel de multă stimă și considerație,
Ionuț Staicu

Empire a scris

Problema de cele mai multe ori e la curierul de zona. Fiecare companie are slabiciunile ei in anumite zone. Eu la adresele unde am locuit sau am muncit am avut probleme cu diversi curieri. La fiecare adresa alta firma de curierat avea probleme.

Vlad a scris

Şi eu numai probleme am avut cu Cargus. Curierii lor sunt de o nesimţire crasă. Vorbesc cu clienţii cu o lehamite de zici că tocmai i-ai deranjat din noaptea nunţii. Dacă le spui să vină în punctul X cu maşina, ei parchează cu 150 de metri mai încolo şi-ţi dau nervoşi claxoane. Asta ca să nu mai vorbim despre cum întârzie cu ei coletele. Şi eu mă feresc de firma lor.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter