Hulu și Netflix sunt disponibile și în România!

Hulu și Netflix sunt disponibile și în România!

Chiar sunt curios ce efect va avea asupra pirateriei filmelor. 20€/lună pentru două servicii de filme și seriale care practic înseamnă scăderea productivității undeva la zero :D

Filmele nu au disponibile și titrări în limba română, dar este de înțeles, având în vedere că azi au intrat în 130 de țări…

Uite acum era bună campania aia anti vplay. Acum există alternativă reală și legală!

În fine, pentru încălzire, îți recomand Ascension.

6 Comentarii

Razvan a scris

Am incercat trial-ul si l-am anulat acum cateva zile. De ce?

Nu pentru ca sunt zgarcit. Cred ca platesc patru sau cinci servicii lunare de genul acesta. Insa selectia filmelor este patetica. Am folosit proxy sa vad ce au in SUA si da, acolo merita $10 poate chiar si $20. Insa aici, in afara de cateva seriale, nu este nimic interesant.

Sunt multe filme bune insa sunt relativ vechi si le-am vazut. Ce este amuzant este ca in Romania nu avem nici House of Cards, o productie originala Netflix. Pot sa jur ca Voyo avea o selectie mai interesanta, macar am vazut House of Cards si „The Blacklist” (pe Voyo sunt la curent, pe Netflix lipseste un sezon).

Acesta este Netflix lite in Romania. Nu stiu de ce s-a facut atat de mult caz. Merita pentru convenienta (pornesti aplicatia, alegi filmul si il vizionezi) dar nu pentru catalog. Cred ca ce avem acum este 20% din selectia Netflix US.

Ionuț Staicu a scris

@Razvan: Dacă nu mă înșel, House of Cards este difuzat pe Pro (sau o Antenă?). Probabil au un contract de neconcurență sau așa ceva :)

Despre restul serialelor… nu știu ce să zic. Abia am timp de cele două-trei seriale preferate. Că lipsesc unele sau altele nu prea mă afectează pe mine :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter