Iar despre Cargus/Urgent

Iar despre Cargus/Urgent ©

Da, știu, am zis că nu mai cumpăr de la magazinele ce folosesc Cargus, dar eMag zice că cine îmi aduce coletul ține doar de noroc, în funcție de ce curier e liber. Iar eMag e singurul magazin care vinde și prosoape de hârtie și pastă termoconductoare, fără să îmi fac probleme cu plata transportului separat sau alte minuni de genul.

În fine, iar au picat zarurile proaste. Am făcut comanda pe 7 ianuarie și nu doar că nu s-a livrat ci și AWB-ul este nefolositor, nimeni neștiind ce se întâmplă.

Sunt curios dacă există cineva măcar vag mulțumit de serviciile Cargus/Urgent curier. Eu știu că nu sunt.

9 Comentarii

Marius a scris

Salutare.
Eu lucrez la un magazin on-line, ma ocup fix de aceasta problema. Curierul de baza este Urgent Cargus, dar lucram cu toti ceilalti curieri.
Este adevarat, de cand au fuzionat, Urgent Cargus sunt un pic depasiti de situatie. Dar chiar si asa, majoritatea comenzilor ajung la destinatia a doua zi. Sunt si exceptii (cum este exemplul tau) dar acestea sunt destul de rare (mai ales inaintea fuziunii). Din punctul nostru de vedere nu consideram asta o problema, sunt doar mici incidente izolate.
Probleme asemanatoare am intampinat si la ceilalti curieri.

Ionuț Staicu a scris

@Marius: Sunt conștient că există și situații în care lucrurile pot merge mai prost. Dar am tot primit colete prin cargus de foarte multe ori și niciodată nu am fost mulțumit. Începând cu sms-urile de genul livrăm într-un interval de două zile terminând cu ora la care ajunge: total variabilă (uneori ajunge dimineața, alteori la prânz, alteori seara, alteori deloc…).

Dacă spui că ai un magazin online, ar fi interesant să lași cumpărătorii să-și aleagă curierul și la fiecare X luni să publici niște statistici :D

ion din balon a scris

@Marius: Ia vezi pagina de facebook a Urgent Cargus :)) Ti se pare ca sunt „un pic” depasiti de situatie? Au distrus se pare, iremediabil,fiindca nu isi mai revin de o saptamana baza de date Cargus la mutarea depozitului fizic si scriptic la cererea noului actionar cu totul in depozitul Urgent mult mai modern si s-a dezlantuit iadul pentru furnizori, angajati si destinatari :)) Cel mai misto e la rambursurile disparute in ceata…probabil curierii si-au luat 10 salarii saptamana asta :)) Nimeni nu stie nimic pentru ca nu au cum sa stie ceva, coletele se rescaneaza manual pentru a fi introduse in sistem…adica alea care se mai gasesc! Mult succes!

Ionuț Staicu a scris

@Empire: Ah, plus că nu știu dacă a fost vreun curier care să vină de mai mult de două-trei ori. Ori schimbă angajații ca pe șosete, ori îi mută dintr-o zonă în alta, ori nu știu care e problema.

Comparativ, la DPD sau Fan Curier vin aceiași doi curieri de câțiva ani buni…

vica truta a scris

De azi ma voi feri de firma Cargus ! Firma de cacat care te aburesc ca ti aduc coletul azi dupa 3 solicitari facute , revin cu inca o solicitare in care imi spune peste 4 zile primesc coletul .Datorita firmei de curierat nu voi mai comanda online sunt de toata jena si mincinosi.M au asigurat ca azi 05.08.2016 primesc coletul acum cu al 5 lea telefon pe care l dau imi spun ca luni sau marti…..nu sunt de cuvant.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter