Whiteboard

Whiteboard ©

De ceva timp mă tot bate gândul să-mi iau un whiteboard magnetic. Nu știu exact cum se numește, dar știu că ce vreau eu ar costa aproape 600 lei.

Eh, dar treaba este următoarea: am căutat puțin și am găsit o alternativă de luat în seamă. Există vopsea specială ce se poate aplica direct pe perete, astfel încât să poți desena direct pe perete.

Pe lângă vopseaua asta, mai este o vopsea (și mai specială!), ce conține nu știu ce particule de fier, astfel încât… peretele va fi magnetic. Adică poți face un whitewall magnetic :D Mișto, nu?

Iar acum vin problemele:

  • Un whiteboard este mobil. Îmi mut biroul, îmi iau tabla cu mine. Un perete… e un perete. Dacă nu dau cu vopsea d-asta în cort, nu e treabă..
  • Prețul vopselei este destul de mare – vreo 400 lei vopseaua albă, vreo 150 lei vopseaua magnetică – deci cam tot pe acolo mă încadrez. Partea bună este că, la banii ășția, ar fi vopsea pentru mult mai mult de atât. Partea rea este că nu am perete mai mare. Partea și mai rea este că pe lângă banii ăștia mai trebuie să iau și o amorsă specială care mai costă vreo 100-150 lei (încă investighez dacă e musai);
  • Nu știu dacă aplicarea cu pensula este o idee bună, iar un pulverizator nu prea am de unde să iau. Oare un trafalet e ok?

Aparent în România se găsesc cam două produse:

Vopsea magnetică:

Pentru tablă neagră (de scris cu creta) se găsesc mai multe variante:

În fine, am oarece rețineri în a investi în oricare din variante, mai ales în vopseluri. Să zicem că o tablă o trimit înapoi dacă nu-mi place, dar dacă aplic vopseaua și nu sunt mulțumit? Ce fac, le trimit peretele?

4 Comentarii

Laur a scris

M-am jucat și eu cu chestii din-astea magnetice și pare destul de interesant și stimulativ.

Iată un startup cu ceva la fel de distractiv și promițător: pigmenți sensibili la caldură și lumină. Gândește-te câte ai putea face. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter