Cel mai bun dermatolog din Constanța

Cel mai bun dermatolog din Constanța ©

Sau cum aproape că am scăpat de acnee.

Am scris mai demult cum, de douăzeci de ani, sunt într-o continuă pubertate și îmi apar coșuri pe meclă și pe cocoașă. Ei bine, s-a mai relaxat situația un pic. Să-ți spun și cum?

Am fost la vreo trei sau patru dermatologi în Constanța și singurul care mi-a dat un tratament cu rezultate vizibile a fost dr. Nicola, prin 2009-2010. Să spun drept, nu mai știu exact ce, dar știu că a fost așa (în ordine): un antibiotic (vreo două săptămâni), un anti-antibiotic (ceva pentru a proteja flora intestinală; o săptămână). Apoi, de la început mi s-a prescris și o zeamă roșiatică cu care trebuia să tamponez toate zonele predispuse la acnee (de două ori pe zi) două alifii de la Roche Posay (una era Efaclar Mat, a doua Efaclar Duo) și recomandarea de a evita ciocolata și cola.

La momentul respectiv, ciocolata și cola au reprezentat cea mai mare problemă…

Nu pot spune dacă efectul a fost de la antibiotic, de la zeamă sau de la Roche Posay sau de la toate la un loc, dar efectul a început să se vadă după câteva zile. Am ținut tratamentul cu strictețe cam vreo două luni și apoi am început să scap: ba puțină ciocolată, ba puțină cola…

De atunci au trecut șase ani și nu au mai apărut porcării pe piele la modul ăla. Mai apare din când în când câte un rebel, dar nimic exagerat.

Alți dermatologi care mi-au fost recomandați sunt Tudorel Poalelungi și Anca Pistolea, dar cu care nu am avut nici un fel de interacțiune.

13 Comentarii

Laufer a scris

Şi eu am probleme dermatologice. Nişte pete roşii care apar pe faţă, din păcate niciun dermatolog pe la care am trecut nu mi-a putut da o reţetă minune. Am fost inclusiv pe la spitalul militar, la un doctor extra recomandat, Nocivin. Când le spuneam să îmi ia o probă de piele spuneau că nu este nevoie, că ei ştiu ce am, dar…, se pare că nu au ştiut şi tratamentul. :) Până la urmă am găsit doar un unguent care ameliorează puţin.

Cică problema este de la stres, deh calculatoarele te stresează. se pare. :D

CONSTANTIN a scris

@Iacob angelica: Nu te grabi cu laudele,ca afectiunile dermatologice pot sa reapara si peste cativa ani,cum am patit eu si inca ma lupt,fara sa gasesc leac; nu mai am incredere in dermatologi !

@Laufer: Exclus NOCIVIN si POALELUNGI ! Altul? Niciunul !

CONSTANTIN a scris

@iuliancalin: Fa o cura prelungita cu spirulina ecologica pulbere OBI,pe care o gasesti la farmacia Tei; se amesteca 3 lingurite rase cu 400ml apa plata calduta,pana se omogenizeaza si se ia seara ,dupa mancare sau chiar in loc de ea.Purifica sangele si este cel mai bun imunostimulator.Rezultatele vor fi vizibile dupa o luna,dar nu te opresti; eu iau permanent, cu mici pauze de 1-2 saptamani.

Iacob angelica a scris

Dr.Nicola Gheorghe este cel mai bun dermatolog,am avut o problema cu fata și după foarte multe analize și multe tratamente aiurea care mi-au făcut mai mult rău decât bine(vreo trei ani)am ajuns la acest medic și a rezolvat problema cu un tratament de câțiva lei și în câteva zile am fost vindecată…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter