Ai probleme cu mașina de spălat?

Ce vezi mai jos este rezistența de la mașina de spălat. Aia responsabilă cu încălzirea apei și tot aia care este protejată atunci când folosești Calgon. Așa arată după vreo patru ani, timp în care am folosit Calgon la fiecare spălare.

1782167_10201987857124638_3615231907660033178_n

Poza este din mai 2014, când pur și simplu mașina n-a mai mers. Au venit doi băieți, 20 minute și 350 lei mai târziu, aveam o mașină de spălat funcțională. Yay!

Zilele trecute, aceeași mașină de spălat, altă problemă: pompa de evacuare. Sunat de dimineață, după două ore au venit, zece minute și 250 lei mai târziu și iar am o mașină de spălat funcțională. Yay!

În cazul în care ai nevoie, A&D Electro sunt oamenii în cauză.

Acum, eu stau și mă întreb: dacă se mai strică ceva la mașina mea de spălat ar trebui să o repar din nou? Ar trebui să o schimb (și dacă da, să-mi iau una cu uscător)? Cred că cel mai scump lucru care s-ar putea defecta ar fi partea electronică, care am înțeles că ar costa în jur de 5-600 lei… Oare motorul cât o costa?

11 Comentarii

akinik a scris

Salutare ! Ajutati-ma va rog cu o problema aparuta la o masina de spalat rufe Indesit WIXXL 146 (de 7 kg) – ii dau drumul , se aprinde ledul la 3h , dupa care se duce pe ledul cu incalzire apa si clipeste in continuu fara sa mai faca vre-o comanda. Ce ar putea fi ? Va multumesc !

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter