Niște probleme cu RDS

Niște probleme cu RDS ©

S-au strâns deja vreo șase ore de când RCS și RDS nu mai funcționează pe strada mea. De unde stiu că-i pe toată strada? Păi era mai aglomerat decât de obicei pe stradă!

Așaaa… și cum a picat internetul, am făcut ce face orice om normal: m-am îmbrăcat și am ieșit la plimbare am sunat la tehnic! Unde am fost pus în așteptare vreo trei minute. La al doilea sau al treilea apel roboțica îmi zice pe un ton foarte precipitat că durata medie de așteptare este de cinci minute, prin urmare aș face bine să nu-i deranjez altfel decât pe mail. Sau din contul meu de digicare. Pentru că logic, atunci când nu-ți merge internetul ai acces la mail și la contul de digicare!

A doua chestie este că mai pe seară, când am sunat iar, am spus doar numele. Tanti s-a apucat să-mi recite adresa, pentru confirmare. Securitatea datelor my ass!

A treia chestie este că după ce m-a întrebat ce eroare primesc și ce led se aprinde pe router îmi spune că „da, într-adevăr, echipamentele din locație nu răspund”. Oh well, păi și de ce mă mai întrebi de erori?

A patra chestie este că mi-am adus aminte că am un stick de net de la RDS. Trebuie să mă dau pe net la 7.2Mbps, ca barbarii. Cu ocazia asta văd și eu cum funcționează internetul în restul lumii…

4 Comentarii

Sarius a scris

Dacă vă plângeți de bandă vă sugerez să vă uitați în contractul de furnizare a serviciului, ăla de l-ați semnat când v-ați tras Interneți de la RDS. În al meu spune că banda minimă garantată e de 128 Kbps. There, problem solved. Că am abonament pe „fibră” acum și trag bine-mersi, asta e cu totul altă treabă. Test făcut acum: Upload de 27,43 Mbps, Download de 53,12 Mbps și latență de 52 ms (server din Amsterdam).

Că tot vorbim de RDS, acum vreo 3 ani am făcut o sesizare precum că nu funcționează conexiunea. Primit număr de reclamație și am zis „lasă că vin ei”. După 2-3 zile s-a reparat de la sine eroarea de defect, am zis „săr’na” și-am trecut peste. După vreo două săptămâni (cu vreo două-trei zile înainte de Paște, dacă nu mă-nșel) sună la ușă un nene de la RDS, că are o sesizare la adresa mea cum că nu mă pot da pe interneți. I-am zis că am făcut sesizarea acum două săptămâni și că acum merge bine-mersi. La care omu’ mi-a spus că el abia ieri a primit sesizarea pentru a merge la adresă. Pam-pam.

Și să nu cumva să-mi aduc aminte de cum făceau DNS-hijacking pentru publicitate…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter