CTP este reîncarnarea Monicăi Tătoiu?

CTP este reîncarnarea Monicăi Tătoiu?

Îl tot văd pe tovarășu’ CTP că-și dă cu părerea despre orice subiect. Orice. Că-i film, carte, decizie politică sau sport, CTP e prezent la datorie. Dacă până nu demult se prezenta ca oltenii la nuntă, în cel mai bun trening al său, acum este în jeans și turtleneck(ish), încercând să-l imite oarecum pe Steve Jobs.

Mă întreb dacă acum, când trece pe lângă vreo sală de sport suspină cu regret un „pffff, ce nasol că n-am treningul pe mine, că tare aș mai fi alergat un pic…”.

Acum câțiva ani, o „doamnă” polua toate canalele media în disperarea de a atrage atenția asupra ei, dându-și cu părerea despre tot și toate, indiferent dacă avea sau nu o tangență cu acel subiect.

A reușit atât de bine să intre în conștiința colectivă, încât am avut nevoie de câteva zile să-mi aduc aminte numele dânsei: Cristian Tudor Popescu! Monica Tătoiu!

Eh, iar nenea CTP mi se pare că este fix ca tanti mai sus menționată și, imediat ce își va rări aparițiile la TV, va cădea în obscuritate și, cel mai probabil, peste câțiva ani voi avea nevoie de ceva timp pentru a-mi aduce aminte numele ăsta…

4 Comentarii

david a scris

Pai tu pe blog aici nu iti dai cu parerea despre orice?! Asta inseamnaa ca este si tu un fel de Tatoiu. Inainte sa il critici pe CTP nu ar fi mai bine sa citesti un sfert din cat a citit CTP? Vad ca e la moda sa te iei de CTP, Plesu, etc… Asta e din ciclul: rade ciob de oala sparta, nu?

Ionuț Staicu a scris

@david: Da, doar că nu. Eu nu am fost niciodată catalogat drept formator de opinie. Sunt perfect conștient că cei ce îmi citesc constant aberațiile sunt convinși că sunt fix asta: aberații. Iar vizitatorii ocazionali îmi uită elucubrațiile în maximum un minut de când mi-au închis blogul. :)

În plus, cam cât ar trebui să citesc pentru a avea dreptul de a-l critica pe CTP? Unde pot trage linia dintre „oh, nu, să-mi fie rușine că i-am pomenit numele!” și „la dracu’ cu păcăliciul ăsta!”? Trebuie să citesc aceleași cărți? Altele? Se pune numărul de pagini sau de cuvinte? Cărțile electronice se pun? Dar cele în limbi străine?

PS: mulțumesc pentru comentariu, te mai aștept pe aici :)

david a scris

@Ionuț Staicu: Nu ai fost dar poti fi :) Se pot pune toate inclusiv meniul de la restaurant ca sa iasa numarul. Poti sa il intrebi direct cat a citit ca sa nu ai emotii. Un prim indiciu ar fi sa intelegi ce zice intotdeauna si apoi sa iti dai cu parerea. De obicei ar trebui sa vii si cu argumente solide si documentate. Merci pt raspuns si spor cu blogu!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter