Nu i-am recunoaște nici dacă ne-ar plezni peste ochi!

Nu i-am recunoaște nici dacă ne-ar plezni peste ochi! ©

Am urmărit câteva episoade din Lucifer. E un serial mediocru, puțin polițist, puțin mistic, cu un sountrack foarte mișto, atingând latura umană a sus-numitului personaj.

Pe scurt: Lucifer coboară (urcă?) pe Pământ, trăiește printre muritori, se împrietenește cu ei, vorbește cu ei și toate cele. Partea cea mai interesantă? Nu ascunde nici o secundă cine este. Spune în stânga și în dreapta că-i Lucifer, că-i The Devil, vorbește despre suflete, despre iad etc.

Partea și mai interesantă? Nu îl ia nimeni în serios.

Ceea ce mi se pare normal, că e plină lumea de lunatici, dar m-a făcut să mă gândesc la următoarea chestie: dacă zeitățile chiar ar exista și ceva profeți din trecut s-ar întoarce, cel mai probabil o să râdem și o să zicem „uite-l și pe nebunul ăsta”.

Și nebunul o să încearcă tot felul de chestii, de genul mers pe apă, plutit în aer, scos ace de sub piele, teleportat dintr-un loc în altul, dar nuuu, noi suntem prea obișnuiți cu trucurile astea! Toți l-am văzut pe David Blaine făcând toate astea!

Dacă o să vedem live minuni o să credem că-s trucaje și puneri în scenă. Dacă le vedem la TV sau pe internet suntem siguri că sunt montaje din studio.

Ceea ce mă face să mă gândesc la chestia din titlu: nu i-am recunoaște nici dacă ar veni la noi și ne-ar plezni peste ochi.

Pentru că nu suntem atât de fraieri să punem botul la toate prostiile!

4 Comentarii

Sarius a scris

Kevin Spacey în The Usual Suspects: „The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist.”. Care de fapt pare-se că e o adaptare după ceva idee exprimată de Charles Baudelaire.

Blaine și Dynamo, că și el o arde cu chestii d-astea. :D

Laur a scris

Ăl’ mare nu știu dacă ne-a vizitat vreodată dar confirm că ăia mai mici sunt printre noi. Și știu și unde stau pentru că am avut plăcerea să locuiesc o perioadă într-un mic orășel lângă hotelul lor. :)
Îmi plăcea să mai ies la câte un picnic pe zona verde de lângă ei. E chiar mișto, îți mai stimulează simțurile. Extra bonus când se mai uita câteunul pe geam la tine.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter