Cum naiba funcționează plata prin SMS la RATC?

Regia de transport Constanța a implementat acum ceva timp plata prin SMS. O chestie foarte mișto, mai ales că în pustietatea în care stau eu am două alternative atunci când n-am bilet: ori merg o stație pe jos ori fac blatul o stație.

Iar prețurile sunt OK…ish. Un abonament pe toate liniile costă 5 lei la un ghișeu extrem de îndepărtat sau 1.3€ plătit prin SMS. Daaaarrr situația stă în felul următor: în ultima lună am abuzat la greu de acest serviciu (memoria îmi spune că am avut cel puțin șase SMS-uri trimise), dar la factură zău că nu se cunoaște!

Și pentru că până acum nu a venit nici un control, azi mi-a trăznit o idee: dacă eu trebuie să trimit codul de confirmare la un număr cu suprataxă? Doar că, pe site-ul RATC (care apropo, arată mai bine decât mă așteptam!) nu zice nimic de genul!

La apelurile detaliate (vodafone încă are o mizerie de site! pe lângă faptul că-i lent, este și inutilizabil pe alocuri) apar doar două-trei SMS-uri, cu toate că sunt destul de sigur că au fost mai multe dăți în care am luat. Am făcut greșeala să șterg SMS-urile, dar de azi gata, le țin pe toate, că tare curios sunt dacă apar și pe factură…

Vodafone proxy error

Ce se întâmplă când vreau să filtrez apelurile.

Erori în JS-ul Vodafone

Poftim datepicker!

5 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter