Dragă METRO

Dragă METRO

Dragul meu Metro. Mă știi, sunt clientul tău de câțiva ani buni, îmi trimiți în fiecare lună câte un mail și câte un pliant cu cele mai mișto oferte ale tale.

Înțeleg că trebuie să îți promovezi produsele, dar te rog eu, este deja prea mult să-mi trimiți aceleași oferte pe mail, în poștă și să mă suni.

Este suficient un canal de comunicație. Hai două. Dar sunându-mă pentru „a-mi prezenta oferta” nu faci altceva decât să-mi insulți inteligența.

Presupun că ai și o anumită categorie de clienți, ceva mai specială, care probabil are nevoie de narator, dar eu sper că sunt o minoritate.

Domnișoara care m-a sunat azi, la fel ca și domnul care m-a sunat acum o lună, păreau perfect conștienți de ridicolul situației.

Presupun că managerii care au luat decizia asta, de a suna clienții, nu au gândit-o prea mult…

Cu stimă,
Un fost client.

PS: Acum câțiva ani, un alt Cash & Carry a luat decizia să-și sune zilnic clienții premium pentru a le prezenta cele mai noi oferte. Clienți premium care oricum veneau zilnic să cumpere marfă. Îți imaginezi ce absurdă era situația în care clientul era invitat în magazin să cumpere cel mai nou produs X în momentul în care era… în magazin, holbându-se la cel mai nou produs… X?

4 Comentarii

Cornel a scris

Te suna sa-ti prezinte oferta lunara si daca ai indraznit sa-ti faci un card la ei 😄. Si apropo de emailurile trimise, oare doar mie mi se pare penibil ca-s trimise din outlook (sau ceva similar) si ca n-ai buton de dezabonare?

Ah. Si degeaba le spui frumos si politicos ca nu vrei sa te mai sune / iti trimita email / SMS. Cateva zile mai tarziu vei fi sunat iar. De obicei de aceeasi persoana 😐.

Gigel Anonimu' a scris

Chestia cu sunatul nu e rea dar o fac ei gresit tratandu-te ca pe un oarecare client. Daca te sunau si te tratau ca pe un VIP multumindu-ti pentru cumparaturile facute si oferindu-ti reduceri barosane, card special de client si eventual intrebandu-te daca nu ai nevoie de ceva anume in momentul ala si oferindu-ti o reducere de 80% la chestia aia ar fi avut alt impact.
Vise,vise. :)))

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter