Ce naiba faci cu accesoriile? Cu cablurile?

Ce naiba faci cu accesoriile? Cu cablurile? ©

Azi, dacă tot am bucătărit un pic, am interacționat și cu una dintre ustensilele alea de care crezi că ai nevoie: robotul de bucătărie.

Am un roboțel destul de asemănător cu ăsta. Este genul de produs care te încântă atunci când îl achiziționezi: are multe accesorii și toate par utile, are preț rezonabil (mai ales pentru numărul ăsta de accesorii!) doar că… sunt. Prea. Multe. Accesorii!

Băi nene, când trebuie să le pun pe toate la loc este absolut exasperant! Evident că ocupă o grămadă de loc și, prin urmare, fac ce face orice om normal: ținem cutia în care a venit utilajul și după ce îl folosim, le îndesăm pe toate acolo.

Faptul că înghesuim toate accesoriile în cutie înseamnă un singur lucru: cel puțin un accesoriu trebuie să stea afară: baza. Știi care e problema ăstuia? Că are un cablu ce este imposibil, dar IMPOSIBIL de aranjat!

Pe bune, chiar sunt eu singurul deranjat de aceste lucruri? Toate celelalte dispozitive sunt OK dar am eu noroc să cumpăr toate porcăriile? Ce naiba se întâmplă?

La un moment dat mă gândeam să cumpăr și un Kitchen Aid – știu că nevasta ar fi super încântată – dar am aceeași problemă: ce naiba fac cu accesoriile? Îmi cumpăr o bucătărie doar pentru ele? Le țin în vecini?

2 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.