Ce naiba faci cu accesoriile? Cu cablurile?

Ce naiba faci cu accesoriile? Cu cablurile? ©

Azi, dacă tot am bucătărit un pic, am interacționat și cu una dintre ustensilele alea de care crezi că ai nevoie: robotul de bucătărie.

Am un roboțel destul de asemănător cu ăsta. Este genul de produs care te încântă atunci când îl achiziționezi: are multe accesorii și toate par utile, are preț rezonabil (mai ales pentru numărul ăsta de accesorii!) doar că… sunt. Prea. Multe. Accesorii!

Băi nene, când trebuie să le pun pe toate la loc este absolut exasperant! Evident că ocupă o grămadă de loc și, prin urmare, fac ce face orice om normal: ținem cutia în care a venit utilajul și după ce îl folosim, le îndesăm pe toate acolo.

Faptul că înghesuim toate accesoriile în cutie înseamnă un singur lucru: cel puțin un accesoriu trebuie să stea afară: baza. Știi care e problema ăstuia? Că are un cablu ce este imposibil, dar IMPOSIBIL de aranjat!

Pe bune, chiar sunt eu singurul deranjat de aceste lucruri? Toate celelalte dispozitive sunt OK dar am eu noroc să cumpăr toate porcăriile? Ce naiba se întâmplă?

La un moment dat mă gândeam să cumpăr și un Kitchen Aid – știu că nevasta ar fi super încântată – dar am aceeași problemă: ce naiba fac cu accesoriile? Îmi cumpăr o bucătărie doar pentru ele? Le țin în vecini?

4 Comentarii

Geeorgi a scris

Eu tin accesoriile intr-un cosulet, in dulap. Simplu :))
Iar baza robotului + bolul lui, stau langa celelalte electrocasnice, cu firul infasurat de jur imprejur. Evident, tot in dulap, pe alt raft, unde stau inghesuite toate (blender, storcator, robot, mixer, etc). Doar prajitorul si fierbatorul de apa stau pe blat.
Si cam atat.
Sa le tin in cutie mi se pare crunt, sa stau sa le scot, sa le bag si mai ales, cutia ocupa spatiu enorm, decat daca le pun claie peste gramada in dulap.
Eu sufar de boala impotriva cutiilor. Nu suport ca sunt atractive si incapatoare si rezistente, si te fac sa le tii acolo, ca poate trebuie. Apoi realizezi ca te impiedici de ele, sunt prea multe si parca nici sa le arunci nu iti vine. Mereu imi e greu sa le arunc, dar o fac cand situatia devine alarmanta.
Mai nou, tin cutia si pungutele si restul ambalajelor, doar cat e garantia aia de returnare (30 de zile, parca). Dupa aia, papa.

Ionuț Staicu a scris

@Geeorgi: :D

Avantajul unei cutii este că o poți pune „culcată” (cu deschiderea într-o parte), astfel încât să poți pune chestii și pe ea, fără a fi nevoie să o mai miști de acolo. Eu depozitam prosoapele de bucătărie de rezervă pe cutia mixerului. :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter