Ce fel de căști folosești?

Ce fel de căști folosești?

Eu folosesc niște ATH-M50x de vreun an. Înainte de astea am avut niște Sennheiser, tot around the ear și niciodată nu m-am putut împăca cu dopurile, over the ear sau mai știu eu ce alt tip de căști. Da, folosesc căștile la iPhone când mai plec singur de acasă, dar nu cu plăcere…

Eh, și azi am văzut următoarea chestie: dopuri wireless. Supercompacte.

Și după ce le-am văzut, am stat și m-am întrebat: oare cât durează până le pierzi? Întreb dintr-un motiv foarte simplu: acum câțiva ani, un vecin s-a apucat de renovări, iar eu a trebuit să îndur tot ce înseamnă asta: bormașini, ciocane… Evident că nu puteam lucra nimic, așa că mi-am luat niște dopuri izolatoare fonic, ca să pot să mă concentrez câtuși de puțin.

A durat fix trei zile până când un dop a căzut în spatele biroului. L-am scos, după alte câteva zile a căzut sub pat. L-am scos, după alte câteva zile a căzut… naiba mai știe unde, că nu l-am mai scos.

Și faza e că nu cred că erau mai mici decât căștile astea Apollo…

7 Comentarii

Bilen a scris

Eu folosesc bose qc25, o data ca sunt fan Bose, sunt foarte comode si nu in ultimul rand sunt perfecte in situatia descrisa de tine (vecinul in renovari). Plus ca calatoresc mult si anuleaza perfect sunetul motoarelor de avion.

Ionuț Staicu a scris

@Bilen: Când mi-am luat ATH oscilam între ele și niște bose, dacă nu mă înșel chiar astea de care zici tu, iar faptul că au noise cancelling a fost decisiv în a NU le cumpăra.

Este o zicală care zice că atunci când ai un ciocan în mână, tot ce e în jurul tau pare a fi un cui. Altfel spus, aș fi fost tentat să țin noise cancelling pornit permanent. Iar uneori trebuie să aud și ce se mai întâmplă în jurul meu :D

Ionuț Staicu a scris

@Malin: Yuck! Căștile on ear mi se par cea mai mare abominație. Mie îmi este imposibil să folosesc așa ceva pentru mai mult de o oră, hai două…

Am încercat vreo trei feluri de Beats și toate mi-au lăsat impresia unui bass mult prea puternic și, prin urmare, a unui sunet dezechilibrat.

Malin a scris

@Ionuț Staicu: Eu am urechile mari ca nu mi-a placut niciodata sa port caciula si alea plug imi cad din urechi asa ca doar on ear pot sa folosesc. Cat despre sunet dezechilibrat nu stiu ce sa zic, cred ca depinde si de placa de sunet.
Eu le folosesc doar la iMac, de fapt nu le-am folosit nicaieri altundeva decat la iMac si nu pare deloc dezechilibrat sunetul, indiferent ce ascult si ce folosesc sa ascult.
Iar apropo de bass am folosit in urma cu cativa ani cand aveam magazinul castile astea pe care le si comercializam pe atunci: http://www.comx-computers.co.za/CNR-HS03N-specifications-61140.htm si sincer de la astea imi amorteau urechile din cauza bassului.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter