Ai memorie vizuală? Eu nu prea…

Ai memorie vizuală? Eu nu prea… ©

Inițial voiam să las un comentariu aici, dar am zis că e bine să adaug și ceva justificări pentru cei ce mă cunosc (până la sfârșitul articolului va fi clar că doar ei mă cunosc, iar sentimentul nu este neapărat reciproc)

Bun, nu sunt singurul care are memoria unui șnițel.

  • Sunt oameni cu care m-am întâlnit de zeci de ori și de fiecare dată mă prezint „Salut, sunt Ionuț!”. „Da… ne-am mai întâlnit. De vreo opt ori? Am fost și la munte împreună?”. „Ok, dacă tu spui…”;
  • Sunt necesare vreo trei secunde (maximum patru) pentru a uita numele cuiva;
  • N-am nici măcar o urmă de spirit de observație: te-ai bărbierit (sau ți-ai lăsat barbă)? Felicitări, ești un necunoscut pentru mine!
  • N-am nici cea mai mică urmă de atentie: dacă nu mă aștept să mă întâlnesc cu cineva într-un loc… apăi nu îl observ nici dacă-mi dă două palme după ceafă.

Deci da, s-ar putea să nu fiu singur, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

10 Comentarii

brontozaurel a scris

Am o memore excelenta. Asta nu inseamna ca sunt atenta ca sa retin chestiile care nu ma intereseaza. Cum ar fi alti oameni si ce le iese din gura. Nu e ca si cum as vrea si nu pot. Doar ca gandurile mele proprii mi se par mai interesante si gasesc chiar extrem de enervant sa mi le tulbure cineva cu chef de vorba.

Ionuț Staicu a scris

@brontozaurel: ăsta e motivul pentru care prefer întotdeauna comunicarea în scris. Pot citi, reciti, re-re-re-re-re-re-citi ce mi-a spus interlocutorul.

Față în față? Intră pe o ureche, iese pe cealalta. Cu cât e mai important, cu atât iese mai repede. :w00t:

Sarius a scris

Vecine, am impresia că ești generos și ai dat și la alții. Nu de alta da’ am început să am aceeași problemă, o arde memoria randeaua.

Țin minte că mi-a aruncat un coleg în treacăt ceva total neimportant da’ nu țin minte oameni pe care i-am cunoscut și fac fix ca tine. „ah, ne cunoaștem deja?”. Păi, să-i dăm cu morcovi și Memo Plus, zic.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter