Capătul Veșniciei

Istoria prinde viaţă încă o dată în ultimul volum din trilogia secolului. Intrigă politică, episoade amoroase, suspans şi dramă, o carte ce te va consuma săptămani întregi. Trilogia secolului urmăreşte istoria a cinci familii care-şi croiesc destinele către veacul XX.

Comentariile sunt închise pentru Capătul Veșniciei
Iarna lumii

O puternică dramă, care înaintează zgomotos şi cu cea mai mare viteză. Este animată, captivantă şi plină de detalii fascinante. Prin ochii personajelor principale, beneficiezi de un loc în faţă la marele spectacol al celor mai memorabile evenimente ale istoriei.

Comentariile sunt închise pentru Iarna lumii
Căderea uriașilor

În Anglia anului 1911, în timpul domniei regelui George al V-lea, iubirea şi duşmănia leagă două familii cât se poate de diferite: familia Williams, simpli mineri galezi, şi familia Fitzherbert, proprietarii aristocraţi ai unei mine de cărbune.

Comentariile sunt închise pentru Căderea uriașilor
Ia uite cine s-a intors

E grotesc. E revoltător! Este romanul despre care discută toată lumea! Primăvara anului 2011. Adolf Hitler se trezeşte pe un teren viran din Berlin. Nu mai e război, partidul său naţional-socialist nu mai există, Goebbels cu atât mai puţin. E pace, iar Gröfaz se trezeşte înconjurat de mii de străini şi guvernat de Angela Merkel.

Comentariile sunt închise pentru Ia uite cine s-a intors

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter